Bouwen aan jouw naamsbekendheid?Meer winkelbezoek?Een evenement promoten?Ontdek lokaal adverteren via indebuurt.nl

Ontdek lokaal adverteren via indebuurt.nl

Promoot jouw bedrijf eenvoudig via het grootste lokale nieuwsplatform van Nederland.

Waarom op indebuurt.nl adverteren?

Enkele klanten aan het woord

Holland & Barrett logo

Wij zetten indebuurt in op het moment dat een winkel is verbouwd of wat extra aandacht nodig heeft. We merken dat dit veel extra bereik en naamsbekendheid oplevert voor deze winkels.

Danique Kuiper, Marketing Campaign Specialist, Holland & Barrett
Keurslager

Dankzij indebuurt zijn we veel zichtbaarder geweest in de media. We hebben daardoor meer omzet gedraaid en we hebben er meer klanten aan overgehouden!

Bart Fredriks, Keurslagerij Jan Daamen
Beauty by Esmé logo

Ik wilde bouwen aan mijn naamsbekendheid in Tilburg. Dankzij indebuurt heb ik diverse nieuwe vaste klanten erbij gekregen.

Esmé van Esch - Van Gorp, Beauty by Esmé
Bij Best logo

Als een artikel is geplaatst op indebuurt dan merk ik dat meteen aan de nieuwe mensen in de zaak.

Tamara van der Linden, Bij Best

Ontdek de mogelijkheden van indebuurt

Branded Content – Artikelen op maat

Meer informatie

Aanbiedingen promoten

Meer informatie

Vacatures promoten

Meer informatie

Bannerpromotie

Meer informatie

Premium bedrijfspagina

Meer informatie

Agendapunt insturen

Meer informatie

Advies nodig?

We helpen jou graag met een vrijblijvend voorstel op maat. Of je nou naamsbekendheid wilt opbouwen, een evenement wilt promoten of een nieuwe collectie wilt uitlichten: het kan allemaal bij indebuurt. Onze lokale redactie zorgt altijd voor een maatwerkoplossing die aansluit bij jouw doelstellingen.

Ik ontvang graag advies

Duizenden bedrijven gingen jou al voor

Over indebuurt

Ons doel is inwoners en ondernemers dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dit doen we door aandacht te geven aan alles dat een stad leuk maakt. Zo staan we stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen.

Inwoners en ondernemers maken een stad tot wat het is. We vinden het dan ook belangrijk dat we bijdragen aan de saamhorigheid in de stad en beide groepen de aandacht geven die ze verdienen. Dit betekent dat we naast leuke interviews met de inwoners ook de ondernemers geregeld een podium bieden. Zo staat onze redactie volop stil bij relevante nieuwtjes rondom ondernemers, maar geven we ook ondernemers de mogelijkheid om zichzelf te promoten.

Is adverteren bij indebuurt mogelijk voor mij?

Of je nu lokaal of in meerdere regio’s onderneemt, het antwoord is JA. We kunnen vast en zeker bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen. Of je nou een lokaal evenement wilt promoten, jouw speciale uitverkoop wilt aankondigen, een nieuwe menukaart wilt uitlichten of simpelweg jouw bedrijf wilt voorstellen aan het bredere publiek, het kan allemaal. We gaan graag met jou in gesprek om de advertentiemogelijkheden en een passende aanpak te bespreken.